POLİSAN KANSAI BOYA ARETE DANIŞMANLIĞINDA APO PROJESİNE BAŞLIYOR
Kuruluşunda 10.000 ton olan yıllık üretim kapasitesini, bugün 180.000 tona ulaştırmayı başaran Polisan Kansai Boya, İzmit’de kurulan yeni tesisinin tedarik zinciri süreçlerini, bu alanda geniş bir ekibe ve değerli referanslara sahip ARETE danışmanlığında dijitalleştiriyor.
2 Nisan 2018 tarihinde proje başlangıç toplantısı gerçekleşen Polisan Kansai Boya Yeni Fabrika SAP APO Projesi kapsamında SAP APO’nun tüm modülleri uyarlanacak. Özellikle APO SNP (Supply Network Planning-Tedarik Ağı Planlama) ve APO PP-DS (Production Planning and Detailed Scheduling-Üretim Planlama ve Detaylı Çizelgeleme) yeniden tasarlanıp, APO DP (Demand Planning-Talep Planlama) ve GATP’de yeni fabrikaya uyumlandırma ve iyileştirme işleri yapılacak.
SAP APO’nun bütün modüllerini maksimum seviyede kullanarak tüm planlama ve tedarik süreçlerini uçtan uca dijitalleştirecek olan Polisan Kansai Boya, SAP’nin tedarik zinciri ve ileri planlama çözümlerini kullanarak tahmin kalitesini ve üretim verimliliğini arttırırken, yükselen servis kalitesi ile birlikte envanter seviyesini düşürmeyi ve planlama süreçlerinde optimum verim elde etmeyi hedefliyor.
ARETE SAP APO ekibi ile Polisan Kansai Boya Üretim Planlama ve Talep Planlama departmanlarının ortak çalışılacağı projenin 1 Ağustos 2018 itibariyle canlı kullanıma alınması planlanıyor.
Unilever, Eti, Arçelik, Betek Boya, Evyap ve Paşabahçe gibi bir çok önemli firma bünyesinde Türkiye’nin önde gelen SAP APO projelerine imza atmış olan ARETE, bu proje ile başarılı projelerine bir yenisini daha ekliyor.
SAP APO çözümlerimizle ilgili bilgi için bize ulaşın.