Haberler 2024-02-23T18:19:05+00:00

BİZDEN EN SON HABERLER

Etkinliklerimizi, projelerimizi ve başarı hikayelerimizi takip edin.

Türkiye’nin en önemli piliç eti üreticilerinden biri olarak faaliyet gösteren LEZİTA, dijital dönüşüm yol haritası kapsamında ARETE ile RISE with SAP Dijital Dönüşüm Projesi’ne başladı.

Türkiye’nin önde gelen piliç eti üreticilerinden Lezita, dijitalleşme alanındaki yatırımlarını sürdürüyor. İş süreçlerini daha çevik bir şekilde yönetebilmeyi ve teknolojinin gücü ile değişen dünya düzeninde başarılı bir şekilde var olabilmeyi hedefleyen Lezita, mevcut sisteminden daha güçlü bir program olan SAP sistemine geçti.

DEVAMI

Tüm süreçlerinizi beş günde gözden geçirerek dijital dönüşüm yolduğunda çok büyük bir adım atabileceğinizi biliyor muydunuz? İnovasyona Davet Programımız ile bu mümkün!

ARETE’nin tecrübeli danışmanları ile, ücretsiz olarak hazırladığımız “İnovasyona Davet” programımızla işletmelerin benzersiz ihtiyaçlarına yanıt veriyoruz.

DEVAMI

Şimşek Bisküvi’de başlayan SAP Enflasyon Muhasebesi Projesi kısa bir süre içinde ARETE danışmanlığında hayata geçecek.

En yenilikçi teknolojileri kullanarak faaliyetlerini başarıyla sürdüren Şimşek Bisküvi ve Gıda Sanayi A.Ş., enflasyon muhasebesi projesi için kısa bir süre önce Arete ile bir iş birliğine imza attı. Analiz süreci başlayan SAP Enflasyon Muhasebesi Projesi’nin Şubat ayında canlıya alınması planlanıyor.

DEVAMI

Marzinc SAP Enflasyon Muhasebesi Projesinde ARETE ile İlerliyor

Türkiye’nin önde gelen çinko geri kazanım tesisi Marzinc, enflasyon değerlemelerini mevzuata uygun ve pratik bir şekilde gerçekleştirmesini sağlayacak SAP Enflasyon Muhasebesi Projesi için Arete uzmanlığını tercih etti.

DEVAMI

YILPACK SAP S/4HANA Pilot Projemizde Canlıya Geçiş Tamamlandı!

Dijital dönüşüm ile iş süreçlerinin takip ve yönetimini geliştirme hedefiyle yola çıkan ve bu süreçte ARETE ile iş birliği yapmayı tercih eden Yılpack için gerçekleştirdiğimiz SAP S/4HANA PİLOT projemizin canlıya geçişini tamamlamış bulunuyoruz.

DEVAMI

Emlak Konut Asansör Projesinde 1. Faz Hayata Geçti!

Türkiye’nin kentleşme çalışmalarına yenilikçi yaklaşımıyla öncülük eden Emlak Konut GYO’nun iştiraki olarak kurulan, konfor, güvenlik ve enerji verimliliği sağlayan ürün ve çözümler sunan Emlak Konut Asansör (EKA), ARETE rehberliğinde gündemine aldığı SAP S/4HANA projesi ile dijital dönüşüm yolculuğunda güçlü adımlar atıyor.

DEVAMI

Türkiye’nin ilk RISE with SAP S/4HANA Public Cloud Projesi Başlıyor!

Çevik modüler mimari yapısı ile iş süreçlerinde uçtan uca çözüm sunan RISE with SAP S/4HANA Public Cloud projemizle ile bir ilke imza atan tüm ARETE ve Kombi Klima Shop ekiplerine başarılar dileriz.

DEVAMI

Genel Müdürümüz Erhan Tavman ve Şölen Yönetim Kurulu Üyesi Ali Erdoğan, Bloomberg HT’de yayınlanan “Dijital Strateji” programına konuk oldu.

Hızlı tüketim ürünleri sektöründe dijital dönüşüm süreçlerini konuştuğumuz programı izlemek için tıklayın.

İZLE

ŞİMŞEK BİSKÜVİ SAP S/4HANA PROJEMİZ CANLI KULLANIMDA!

Bisküvi, elma, tavuk ve yumurta üretimi sektöründe faaliyetlerini sürdüren Türkiye’nin köklü şirketleri arasında yer alan Şimşek Bisküvi’de SAP S/4HANA projemiz kullanıma alındı.

DEVAMI

EMLAK KONUT ASANSÖR, DİJİTAL DÖNÜŞÜM YOLCULUĞUNDA ARETE’Yİ TERCİH ETTİ!

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün ihtiyaçları dikkate alınarak kurulan, faaliyet konusu asansör sistemleri, yürüyen bant ve bantlı konveyör olan ve küresel pazarın önemli aktörleri ile rekabet edecek potansiyele sahip olması planlanan Emlak Konut Asansör Dijital Dönüşüm Yolculuğuna ARETE ile başladı.

DEVAMI

Yıldırım Teknoloji ve Yılmaden Holding ile Vargön Alloys SAP S/4HANA Projesinde Arete’yi Tercih Etti!

Yıldırım Şirketler Grubu’nun sahibi olduğu, 1874 yılında İsveç’in Vargön kentinde kurulan, dünyanın en eski ferroalyaj üreticilerinden Vargön Alloys’da SAP S/4HANA Projemiz başladı.

DEVAMI

DEM İLAÇ SAP S/4HANA PROJEMİZ CANLI KULLANIMDA!

İlaç teknolojisindeki yenilikçi yaklaşımları ile faaliyetlerini sürdüren Dem İlaç’ta, SAP S/4HANA projemiz canlı kullanıma alındı.

DEVAMI

KOROZO GROUP SAP S/4HANA MIGRATION PROJEMİZ CANLI KULLANIMDA!

Esnek ambalaj pazarının global lider oyuncusu Korozo Group’ta SAP S/4HANA Migration projesi başarıyla canlı kullanıma alındı. Projede emeği geçen tüm ekipleri tebrik ederiz.

DEVAMI

YILPORT HOLDİNG FONKSİYONEL PARA BİRİMİ PROJEMİZ CANLI KULLANIMDA!

Yılport Holding’de kasım ayında başlayan Fonksiyonel Para Birimi Projesi Arete’nin uzman danışmanlığında ve Yıldırım Teknoloji yönetiminde başarıyla canlı kullanıma alındı. 

DEVAMI

ARETE ANA VERİ YÖNETİMİ WEBINARI

BT sistemlerinde veri bütünlüğü sağlayan ARETE Ana Veri Yönetimi çözümünün detaylarını anlatacağımız ücretsiz webinarımıza davetlisiniz. 

DEVAMI

ÜÇ ÇÖZÜM TEK PLATFORM: SAP ANALYTICS CLOUD WEBINARI

Verilerinizin potansiyelini SAP Analytics Cloud’un İş Zekası, Planlama ve Tahminleme yetenekleriyle açığa çıkarın. SAP Türkiye iş birliğiyle gerçekleştireceğimiz webinarımıza davetlisiniz.

DEVAMI

TALEBE DAYALI MALZEME İHTİYAÇ PLANLAMASI (DDMRP) WEBINARI

Tedarik zinciri yönetimindeki trendlerin değişmesiyle ortaya çıkan Talebe Dayalı Malzeme İhtiyaç Planlaması (DDMRP) metodolojisinin avantajlarını konuşacağımız webinarımıza davetlisiniz.

DEVAMI

DEM İLAÇ, DİJİTAL DÖNÜŞÜM YOLCULUĞUNDA ARETE’Yİ TERCİH ETTİ

Türkiye’nin en hızlı büyüyen ilaç firmalarından biri olma misyonu ile kurulduğu günden bugüne yenilikçi yaklaşımları ile faaliyetlerini sürdüren Dem İlaç’ta SAP S/4HANA projemiz başladı.

DEVAMI

ARETE & ALFEMO MOBİLYA SAP ANALYTICS CLOUD SATIŞ KOKPİTİ WEBINARI

Mobilya pazarında trendleri belirleyen Alfemo Mobilya iş birliğiyle düzenlediğimiz ve SAP Analytics Cloud üzerinde geliştirilen Satış Kokpiti’nin detaylarını paylaşacağımız webinarımıza davetlisiniz. 

DEVAMI

ALFEMO SAP ANALYTICS CLOUD SATIŞ KOKPİTİ PROJEMİZ CANLI KULLANIMDA!

Mobilya pazarında trendleri belirleyen Alfemo Mobilya’da, tüm yönetim birimlerinin kullanımına sunulan SAP Analytics Cloud Satış Kokpiti Projesi 2 ayın sonunda canlı kullanıma alındı.

DEVAMI

ŞÖLEN ÇİKOLATA VE CBN LOJİSTİK SAP S/4HANA BAŞARI HİKAYESİ

SAP S/4HANA projesi ile altyapılarını geliştirerek dijitalleşme sürecini bir adım ileriye taşıyan CBN Holding, bugün yoluna S/4HANA’nın sunduğu kusursuz, esnek, hızlı ve standartlaştırılmış iş süreçleri ile devam ediyor.

DEVAMI

e-DÖNÜŞÜM WEBINARI

Finansal tamamlayıcı çözümler kapsamında sunduğumuz e-Dönüşüm ailemiz ile tanışacağınız webinarımıza davetlisiniz.

DEVAMI

SAP KARLILIK VE FİNANSAL PERFORMANS YÖNETİMİ (PaPM) WEBINARI

Web tabanlı arayüz kullanımı ile kullanıcı dostu çözüm sağlayan SAP Kârlılık ve Finansal Performans Yönetimi (PaPM) Çözümünün detaylarını paylaşacağımız webinarımıza davetlisiniz.

DEVAMI

ROBOTİK SÜREÇ OTOMASYONU WEBINARI

SAP’nin işletme süreçlerini hızlandıran Robotik Süreç Otomasyonu (Robotic Process Automation) Çözümü’nün detaylarını, 10 Haziran Çarşamba günü webinarımızda katılımcılarımız ile paylaşacağız.

DEVAMI

SAP S/4HANA MIGRATION WEBINARI

Yeni nesil kurumsal kaynak planlama çözümü olan SAP S/4HANA’nın teknik detaylarını ve SAP S/4HANA’ya geçiş metodolojilerini paylaşacağımız webinarımıza davetlisiniz.

DEVAMI

GELİŞMİŞ VARYANT KONFİGÜRASYONU WEBINARI

28 Mayıs Perşembe günü, SAP Fiori tabanlı kullanım arayüzü ile gelişmiş kullanıcı rehberliği sağlayan Gelişmiş Varyant Konfigürasyonunun detaylarını katılımcılarımız ile paylaşacağımız webinarımıza davetlisiniz.

DEVAMI

YENİ NESİL AKILLI ERP SAP S/4HANA CLOUD WEBINARI

Dünyanın İlk Akıllı Bulut ERP Çözümü SAP S/4HANA Cloud’un detaylarını, 21 Mayıs Perşembe günü webinarımızda katılımcılarımız ile paylaşıyoruz.

DEVAMI

YENİ NESİL İŞ PLANLAMA MODELİ: SAP IBP WEBINARI

Gittikçe artan müşteri beklentilerini hızlı yanıtlamanın yolu, iyi bir tedarik zinciri yönetim sistemine sahip olmaktan geçiyor. Tedarik zinciri süreçlerinin entegre bir şekilde yönetilmesini sağlayan yeni nesil iş planlama modeli IBP’nin (Integrated Business Planning) detaylarını paylaşacağımız webinarımıza davetlisiniz.

DEVAMI

ARETE FİNANSAL KOKPİT UYGULAMALARI WEBINARI

Kritik finansal operasyonlarının merkezi bir kokpit üzerinden yönetilmesini sağlayan ARETE Finansal Kokpit Uygulamalarının detaylarını paylaşacağımız webinarımıza davetlisiniz.

DEVAMI

YENİ NESİL İŞ ZEKASI VE SEKTÖREL RAPOR ÇÖZÜMLERİ WEBINARI GERÇEKLEŞTİ

SAP kullanmayan işletmelere de hizmet verebilecek şekilde tasarlanmış bir bulut çözüm olan SAP Analytics Cloud ve ARETE’nin, Univera alt yapısını kullanan iş ortakları için geliştirdiği hazır rapor setlerinin detayları ile anlatıldığı Yeni Nesil İş Zekası ve Sektörel Rapor Çözümleri webinarı gerçekleşti.

DEVAMI

ÜNİVERSİTELERE ÖZEL DİJİTAL ÇÖZÜMLER WEBINARI GERÇEKLEŞTİ

Üniversitelere Özel Dijital Çözümler Webinarı 18 farklı üniversitenin katılımıyla gerçekleşti. Webinarda, her yıl mevzuat gereği üniversitelerden talep edilen raporların nasıl hızlı ve kolay bir şekilde hazırlanabileceğini gösteren, ARETE’nin Üniversite Raporlama Çözümü ve SAP’nin Kampüs Yönetim Çözümü olan SLcM anlatıldı. Kadir Has ve TED Üniversitesi’nde aktif olarak kullanılan çözümlerin, son kullanıcı gözünden uygulamaları katılımcılarla paylaşıldı.

DEVAMI

YENİ NESİL İŞ ZEKASI VE SEKTÖREL RAPOR ÇÖZÜMLERİ WEBINARI

SAP çözümlerine sahip işletmelerin yanı sıra, SAP kullanmayan işletmelere de hizmet verebilecek şekilde tasarlanmış bir bulut çözüm olan SAP Analytics Cloud ve Univera sistemini kullanan işletmelerin rapor ihtiyacını, ister bulut ortamında ister mevcut sunucusunda karşılayabilen hazır paket raporlama çözümünün ayrıntılarını paylaşacağımız webinarımıza davetlisiniz.

DEVAMI

ÜNİVERSİTELERE ÖZEL DİJİTAL ÇÖZÜMLER WEBINARI

Mevzuat gereği her yıl yeni kayıt ve kayıt yenileme dönemlerinde üniversitelerden talep edilen raporların, YÖK’ün yayınladığı rapor formatına uyumlu olacak şekilde dakikalar içinde hazırlanmasını sağlayan ARETE “YÖK Raporlamaları” Çözümünü ve SAP SLcM’i (Kampüs Yönetim Çözümü)  anlatacağımız webinarımıza davetlisiniz.

DEVAMI

POLİSAN KANSAI BOYA SAP APO PROJEMİZ CANLI KULLANIMDA!

SAP APO’nun tüm alt modüllerinin uyarlama ve iyileştirmelerinin yapılmasıyla birlikte Polisan Kansai Boya, SAP’nin Tedarik Zinciri ve İleri Planlama çözümlerini kullanarak tahmin kalitesini ve üretim verimliliğini arttırırken, yükselen servis kalitesi ile birlikte envanter seviyesini düşürebilecek ve planlama süreçlerinde optimum verim elde edebilecek hale geldi.

DEVAMI

ARETE ENDÜSTRİ 4.0 ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİ

ARETE’nin düzenlediği Endüstri 4.0 Toplantısı 1 Kasım Perşembe günü, Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleşti. Üretim ve Tüketici ürünleri sektörüne özel olarak düzenlenen etkinlikte katılımcılara, işletmelerin dijitalleşme sürecinde nelerle karşılaşacağı, bu süreçte neler yapması gerektiği ve örnek Endüstri 4.0 projeleri anlatıldı.

DEVAMI

ENDÜSTRİ 4.0 ETKİNLİĞİMİZ, 1 KASIM’DA!

Üretim ve tüketici ürünleri sektörüne özel Endüstri 4.0 uygulamaları ve Nesnelerin İnterneti (IoT), Makine Öğrenimi, Analitikler, Büyük Veri, Blok Zinciri (Block Chain) ve Veri Zekası gibi yeni teknolojileri bir araya getiren akıllı sistem SAP Leonardo’yu yakından tanımak için sizleri etkinliğimize bekliyoruz.

DEVAMI

SAP S/4 HANA ETKİNLİĞİMİZ, 2 EKİM’DE!

Çağımızın gerekliliği dijitalleşmenin getirdiği, veriye anlık erişimi kolaylaştırması ve uzun dönem tahmin ve analiz özelliği ile hızlandırılmış iş süreçleri ve karar mekanizmaları sunan SAP S/4 HANA çözümüyle sizleri buluşturuyoruz.

DEVAMI

E-DÖNÜŞÜM ETKİNLİĞİMİZE DAVETLİSİNİZ!

SNI Teknoloji iş birliğiyle 25 Eylül Salı günü Sait Halim Paşa Yalısı’nda e-Dönüşüm etkinliği düzenliyoruz. e-İrsaliye başta olmak üzere e-Devlet çözümlerine yeni gelecek düzenlemelerle ilgili akıllara takılan tüm soruların yanıtlarını bulacağınız bu platforma tüm ilgilileri davet ediyoruz.

DEVAMI

ŞÖLEN ÇİKOLATA SAP S/4HANA PROJEMİZ BAŞLADI!

Dünyada örnek olarak gösterilen donanım ve yetkinliklere sahip 120 bin metrekare büyüklüğündeki rüya fabrikasıyla Endüstri 4.0 konusunda sektöründe ve ülke ekonomisinde öncü olan ŞÖLEN ÇİKOLATA, SAP S/4 HANA Projesi için ARETE’yi seçti!

DEVAMI

ARETE E-ÇÖZÜM ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİ

SAP kullanıcısı firmalara özel olarak geliştirilmiş, SAP ile hazır entegrasyonları bulunan ARETE E-Çözüm ürünleri ile SAP kullanıcısı firmaları buluşturan ARETE E-Çözüm Etkinliği, 3 Mayıs Perşembe günü Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleşti.

DEVAMI

SAP ÜNİVERSİTE ÇÖZÜMLERİ ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİ

ARETE ve SAP Türkiye iş birliği ile düzenlenen, SAP Üniversite Çözümleri Etkinliği “Üniversitelerde Dijitalleşme” mottosuyla 12 Nisan Perşembe günü Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleşti.

DEVAMI

SUNEXPRESS, HANA MIGRATION PROJESİ İÇİN ARETE’Yİ SEÇTİ

Türk ve Alman sivil havacılık liderlerinin başarılı ortaklığı ile 1989 yılında kurulan SunExpress, SAP HANA Migration projesini ARETE ile gerçekleştiriyor. Proje, bir çok SAP ürününün versiyon güncelleme (upgrade) ve sıfırdan kurulum çalışmalarını kapsıyor.

DEVAMI

DİMES GIDA SATIŞ MOBİLİZASYON PROJEMİZ BAŞLADI

“Hayata Başka Bak” sloganıyla bilinen Türkiye’nin meyve suyu markası DİMES Gıda, SAP Fiori teknolojisiyle satış mobilizasyon projesi için ARETE’yi tercih etti.

DEVAMI

POLİSAN KANSAI BOYA ARETE DANIŞMANLIĞINDA APO PROJESİNE BAŞLIYOR

Kuruluşunda 10.000 ton olan yıllık üretim kapasitesini, bugün 180.000 tona ulaştırmayı başaran Polisan Kansai Boya, İzmit’de kurulan yeni tesisinin tedarik zinciri süreçlerini, ARETE danışmanlığında dijitalleştiriyor.

DEVAMI

AYDEM ve GEDİZ ELEKTRİK, ARETE DANIŞMANLIĞINDA SAP İLE DİJİTALLEŞTİ!

Aydem ve Gediz Elektrik, İzmir, Manisa, Aydın, Denizli ve Muğla illerinde yaklaşık 4,8 milyon müşterisine daha kaliteli ve daha hızlı hizmet sunabilmek için uçtan uca tüm süreçlerini ARETE danışmanlığında SAP ile dijitalleştirdi. 

DEVAMI

TEI, SAP FIORI UX DÖNÜŞÜM PROJESİNİ ARETE ile GERÇEKLEŞTİRİYOR

Uluslararası düzeyde bir üretici ve dünya çapında bir tasarım merkezi konumunda olan TUSAŞ Motor Sanayii A.Ş. (TEI) SAP sistemlerini yepyeni bir yüze kavuşturacak SAP Fiori UX Dönüşüm projesini, ARETE ile gerçekleştiriyor.

DEVAMI

ÖZ-TRANS LOJİSTİK SAP S/4 HANA PROJEMİZ BAŞLADI!

650 adetlik araç filosuna ve yıllık 80 milyon ton taşıma kapasitesine sahip ÖZ-TRANS Lojistik, dijtalleşme yolunda SAP S/4 HANA’yı ve ARETE’yi tercih etti.

DEVAMI

ARETE, 2018 KICK OFF ETKİNLİĞİNDE “DEĞİŞİM BİZİMLE” DEDİ

ARETE, 2018 yılı kick off toplantısını “Değişim Bizimle” mottosuyla, 10 Mart’ta İstanbul’un prestijli tarihi mekanlarından olan Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleştirdi.

DEVAMI

SAP TEDARİK ZİNCİRİ & PLANLAMA ÇÖZÜMLERİ ETKİNLİĞİMİZ, 19 NİSAN’DA!

İşletmenizin tedarik zinciri süreçleri için sürdürülebilir iyileştirme olanağı sunan Tedarik Zinciri ve İleri Planlama çözümlerimizle sizi etkinliğimizde buluşturuyoruz.

DEVAMI

SAP ÜNİVERSİTE ÇÖZÜMLERİ ETKİNLİĞİMİZE DAVETLİSİNİZ!

SAP Üniversite Çözümleri Etkinliği, 12 Nisan Perşembe günü Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleşecek. Üniversite sistemiyle fark yaratmak isteyenlerin ve farkı sunanların buluşacağı etkinliğimize mutlaka bekliyoruz.

DEVAMI

ARETE, TÜBİTAK DESTEĞİ ALDI!

ARETE, TÜBİTAK’ın destek başvuruları için koyduğu önemli kriterleri sağlayan Nakliye ve Dağıtım Çözümüyle, ilk TÜBİTAK proje desteğini aldı.

DEVAMI

ARETE, AR-GE MERKEZİ OLDU!

İnovatif çözüm ve teknoloji geliştirme hedefinde olan ARETE, bu hedef ve geliştirdiği stratejiler doğrultusunda önemli bir eşiği geçti ve Ar-Ge merkezi oldu.

DEVAMI

SAP FORUM İSTANBUL’17 GERÇEKLEŞTİ

SAP Türkiye’nin düzenlediği en büyük bilgi teknolojileri etkinliği SAP Forum İstanbul’un 22.’si, 12 Ekim Perşembe günü İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

DEVAMI

BASINÇLI TÜPLER İÇİN İZLENEBİLİRLİK

Basınçlı Gaz Tüplerinin Dolum ve Periyodik Muayenelerinin Usul ve Esaslarına İlişkin Tebliğin (SGM-2015/2) İzlenebilirlik başlıklı 11. maddesi hükmüne dayanılarak hazırlanan usül ve esaslar çerçevesinde; dolum tesislerinin, satıcıların, bayilerin ve A tipi muayene kuruluşlarının Bakanlık tarafından oluşturulan tüp takip sistemine entegre edilmesini sağlıyoruz.

DEVAMI

ARETE’nin SAP FORUM İSTANBUL AJANDASINDA NELER VAR?

ARETE, Altın Sponsor olarak katıldığı SAP Forum İstanbul’da dopdolu içeriklerle geliyor. Long ve Hicle adında kısa bir müzikal oyun sergileyecek olan ARETE, başarı hikayesi sunumunda ise Kadir Has Üniversitesi Fiori dönüşümünü katılımcılarla buluşturacak.

DEVAMI

UĞUR SOĞUTMA BAYİLERİNDE DAHA KOLAY, ESNEK ve HIZLI SÜREÇLER

Türkiye’nin lider soğutucu markası Uğur Soğutma Bilgi Sistemleri Grup Yöneticisi Emre Çiftçi ile Uğur Soğutma’nın Türkiye’nin tüm bölgelerinde bir çok ilde gerçekleştirmekte olduğu ve bayileri için kullanımını planladıkları bayi yönetim sisteminin lansmanının gerçekleştirildiği “Geleceği birlikte planlıyoruz” çalıştayında konuştuk.

DEVAMI

SİZİN ÜNİVERSİTENİZİN DE BAŞARI HİKAYESİ OLSUN

Kadir Has Üniversitesi SAP SLcM Fiori dönüşüm projesi SAP Forum İstanbul’da başarı hikayesi olarak katılımcılarıyla buluşacak. Forum’da, ARETE’nin özel uzmanlıkları arasında yer alan, üniversitelere özgü bir ERP olan SAP SLcM ve Fiori’ nin, bir üniversitede neleri değiştirebileceğini merak edenlerin merakını giderecek bir sunum gerçekleşecek.

DEVAMI

1 SANİYENİN ALTINDA ONLINE FATURALAMA DÖNEMİ

“Türkiye’nin SAP IS-U özelindeki en büyük projelerini gerçekleştiren ARETE, Türkiye’nin en büyük enerji dağıtım şirketlerinden birinde önemli başarılara imza atmaya devam ediyor.” 6 Milyondan fazla aboneye hizmet veren enerji dağıtım şirketinde, online faturalama işlemi 1 saniyenin altında gerçekleşiyor.

DEVAMI

SAP FORUM İSTANBUL, YAKLAŞIYOR!

SAP Türkiye’ nin düzenlediği yılın en büyük BT etkinliği SAP Forum İstanbul’ un 22.’si, 12 Ekim Perşembe günü İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. ARETE, SAP Forum İstanbul 2017’de Altın Sponsor olarak yer alacak.

DEVAMI

ARETE’den IoT ALANINDA ÖNEMLİ İŞ ORTAKLIĞI

ARETE, kablosuz ağlar üzerinden makineler arası (M2M) ve nesneler arası (IoT) iletişimi sağlayan hizmet ve ürünler geliştiren SADELABS’ın sertifikalı iş ortağı oldu. Akıllı cihazlar, sensörler, RFID etiketleri ve diğer birçok varlıktan kesintisiz bağlantı ve bilgi erişimi sağlayan çözümleri SAP çözümleriyle buluşturacak bir ortaklığa imza atıldı.

DEVAMI

KADİR HAS ÜNİVERSİTESİ SAP SLcM & FI-CA UX Fiori PROJESİ CANLI KULLANIMDA

ARETE’nin 2017 yılı Ocak ayında başladığı Kadir Has Üniversitesi SLcM ve FI-CA SAP Fiori UX Dönüşüm Projesi, Haziran ayı itibariyle canlı kullanıma alındı.
ARETE, bu projeyle önemli bir kampüs yönetim projesine daha imza attı.

DEVAMI

SAP’nin İLK CLOUD FORUMU GERÇEKLEŞTİ

Bu yıl ilk kez düzenlenen SAP Cloud Forum, 25 Mayıs’ta İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. SAP HANA Cloud Platform (HCP) ve tüm bulut platformlar üzerinde çalışabilen çözümler geliştiren ARETE, saha satış ve dağıtım, lojistik ve nakliye, restoran ve kafe ve bayi ağı çözümleriyle SAP Cloud Forum’daydı.

DEVAMI

SAP PERAKENDE FORUM GERÇEKLEŞTİ

SAP’nin önemli sektörel etkinliklerinden olan SAP Perakende Forum, 9 Mayıs Salı günü The Grand Tarabya Hotel’de gerçekleşti. “Yaşayan Perakendecilik” mottosuyla gerçekleşen forum, bu yıl oldukça hareketli bir konsepte sahipti.

DEVAMI

BU YIL BİZİM YILIMIZ OLACAK!

ARETE, 2017 yılı kick off toplantısını “yeni bir başlangıç” mottosuyla 6 Mayıs’ta İstanbul’un prestijli tarihi mekanlarından Adile Sultan Sarayı’nda gerçekleştirdi. Tüm çalışanlarının ve yönetim kadrosunun…

DEVAMI

SERA’DA “SAP” İLE TÜM SÜREÇLER OTOMATİZE

ARETE, Aydın ve Manisa’da yer alan iki fabrikası, Almanya’da yer alan Lojistik Üssüyle, dünyanın 45 ülkesine yüksek kalitede sağlıklı Akdeniz lezzetleri ihraç eden Serafood bünyesinde yürüttüğü SAP projesini, 2017 yılı Nisan ayında canlı kullanıma aldı.

DEVAMI